Integritetspolicy

Vi är XaTon Games

Som ägs av

Inskrutt AB,

Fornstigen 14, 66832 Ed

Org, 559062-4333

Butiks Adress.

Östra Torggatan 3

66830 Ed.

[email protected]

Vår webbplatsadress är: https://xaton.se

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi samlar in dina uppgifter för att hantera ditt köp hos oss. Här under listar vi de uppgifter vi kan komma att spara om dig. Beroende på vilka uppgifter du anger vid beställning och vilken sorts kund du är.

– För- och efternamn – Leveransadress – Faktureringsadress – Telefonnummer – E-post – Företagsnamn/företagsadress – Organisationsnummer

  • Produkter som du har visat: vi använder detta för att, till exempel, visa dig produkter som du nyligen har tittat på
  • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
  • Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!

När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi använder denna information för syften, såsom att:

  • Skicka information till dig om ditt konto och din order
  • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
  • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
  • Konfigurera ditt konto för vår butik
  • Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
  • Förbättra vår butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar.

Generellt lagras bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra orderinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Vi sparar dina uppgifter så länge som det behövs för att vi skall kunna utföra vårt åtagande mot kunden och det som krävs av oss i enlighet med bokföringslagen.

Vilka i vårt team har tillgång

Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:

  • Orderinformation såsom vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
  • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.

Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.

Kommentarer

Om du skulle lämna kommentarer på vår websida.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Xaton.se använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). Google använder de uppgifter som samlats in för att spåra och undersöka användningen av vår hemsida, för att förbereda rapporter om sina aktiviteter och dela dem med andra Google-tjänster. Google kan använda data som samlats in för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk. Denna integration av Google Analytics anonymiserar din IP-adress. Det fungerar genom att förkorta användarnas IP-adresser i EUs medlemsstater eller i andra avtalsslutande stater till avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall kommer den fullständiga IP-adressen att skickas till en Google-server och förkortas i USA.

Google bearbetat datan i USA. Deras Sekretesspolicy hittar du här. https://www.google.se/intl/sv/policies/privacy/

Vilka vi delar dina data med

För att ditt köp ska kunna genomföras har vi ett antal tredjepartsleverantörer som vi samarbetar med för att göra ditt köp möjligt. Här under kan du se vilka dessa är.

– Fraktbolag För att vi ska kunna leverera din vara till dig snabbt, effektivt och säkert behöver vi ge dina adressuppgifter samt telefonnummer till vår externa distributör.

– Nyhetsbrev När du valt att göra en beställning hos oss vill vi självklart erbjuda dig ytterligare produkter som vi tror att du är intresserad av. För utskick av våra nyhetsbrev använder vi oss av tjänsten Mailshimp och izattle som enbart ges tillgång till din e-postadress som du använde när du la din beställning hos oss.

Really Simple SSL och Really Simple SSL-utökningar behandlar inte någon personlig identifierbar information, så GDPR gäller inte dessa tillägg eller användningen av dessa tillägg på din webbplats. Du hittar vår integritetspolicy här.

Detta tillägg samlar inte in uppgifter från offentliga webbplatsbesökare. Administratörer och åhörare vill kanske granska Locos integritetspolicy för tillägget.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

Vi sparar dina uppgifter så länge som det behövs för att vi skall kunna utföra vårt åtagande mot kunden och det som krävs av oss i enlighet med bokföringslagen.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Din integritet är viktig för oss och vi kommer enbart att behandla dina personuppgifter i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR).

Dina personuppgifter kan bearbetas i USA eller något annat land där visa kommer att vara utanför EES. Där vi kan ha tjänsteleverantörer som bedriver verksamhet åt oss. Vi kommer tillämpa säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter i största mån.

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontakta oss

Inskrutt AB

Östra Torggatan 3

66830 Ed

[email protected]

Ytterligare information

Betalningar

Vi använder oss av Izattles betallösning och deras villkor.

Samt Klarnas betallösning och deras villkor.

Vi hoppas att du känner dig trygg som kund hos oss. Skulle det vara några frågor tveka inte på att kontakta oss.